Tangolera A3 Camoscio nero Vernice nera Tacco 9 cm

€ 134,95
Inclusief belasting

Dit is een prachtige dansschoen met een klassieke lijnenspel, waarbij het bovenwerk is verdeeld in 3 bandjes die in het midden zijn samengevoegd. De twee externe banden zijn gemaakt van zeer zacht zwart suède, terwijl het middelste bandje is vervaardigd van zwart lakleer. De gesloten hak is zwart suède en is het zwart leren verstelbare enkelbandje als versiering aan de hak bevestigd. Tot slot is de hak glanzend zwart geverfd. Alle Tangolera Shoes zijn uitgerust met de exclusieve No More Pain© voetbed.

Kleur

Dansschoenen van Tangolera zijn ontworpen en gemaakt met Italiaanse passie en exclusief verkrijgbaar bij Brijoux. Het unieke voetbed in alle damesmodellen van Tangolera, maakt dat je danst zónder de voorvoet overmatig te belasten, dit verbetert de bloedsomloop en voorkomt pijnlijke voeten tijdens het dansen. Bovendien heeft Tangolera in samenwerking met modeprofessionals een zeer smaakvolle collectie samengesteld. Voortdurend zijn zij op zoek naar een combinatie van de meest modieuze, comfortabele, soepele én duurzame dansschoenen en daarbij laat Tangolera de concurrentie ver achter zich.

Een dansschoen met een klassieke doch eenvoudige lijn, waarbij het bovenwerk is verdeeld in 3 bandjes die in het midden zijn samengevoegd. De twee externe banden zijn gemaakt van zeer zacht zwart suède, terwijl het middelste bandje is vervaardigd van zwart lakleer. De gesloten hak is zwart suède en is het zwart leren verstelbare enkelbandje als versiering aan de hak bevestigd. Tot slot is de hak glanzend zwart geverfd. Alle Tangolera Shoes zijn uitgerust met de exclusieve No More Pain© voetbed.

Tangolera
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.