Slide thumbnail

PortDance PD813 Nude Vegan

€119,95

Bekijk

Slide thumbnail

PortDance PD804 NET Red Nubuck

€149,95

Bekijk
Slide thumbnail

PortDance PD PIETRO STREET BLUE NOBUCK/WHITE SOLE

€114,95

Bekijk
Slide thumbnail

PortDance PD507 Black Nubuck Stones

€149,95

Bekijk
Slide thumbnail

VFTango 001 Lavender Stardust Black Suede

€119,95

Bekijk

Slide thumbnail

Tangolera A99 Rimini Mirror

€144,95

Bekijk

Verzenden en retourneren

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via DHL. 

Aflevering van een artikel

Producten die via onze website besteld worden, worden mits voorradig binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Wanneer producten niet voorradig zijn ontvangt u van ons een email bericht waarin een ander aflevertermijn met u wordt besproken. 

Verzendkosten

Brijoux berekent voor iedere zending (t/m 10 kg) een standaard tarief van € 7,95. Mochten de dansschoenen onverhoopt niet passen vanwege een verkeerde schoenmaat of breedte, dan kunt u de dansschoenen kosteloos aan ons retourneren. U ontvangt via uw e-mail een bericht van ons met een retourlabel van onze vervoerder en kunt u de dansschoenen, zoals u deze ook van ons ontvangen heeft in de doos, bij een DHL punt bij u in de buurt inleveren. Kijk voor het dichtstbijzijnde DHL punt op de website van DHL. 

Retourzenden van uw dansschoenen.

Dit doet u door per mail de retourzending bij Brijoux aan te melden, zodat wij weten dat u uw dansschoenen wilt retourneren onder vermelding van uw bestelnummer en uw bankgegevens en wij uw aankoopbedrag kunnen terugstorten. 

Producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst gratis teruggestuurd worden. Wij storten het volledige aankoopbedrag inclusief de vooruitbetaalde verzendkosten van maximaal €7,95, binnen 14 dagen na ontvangst terug op uw opgegeven rekeningnummer. Voor volledige terugbetaling van de artikelen mogen de producten geen draagsporen of gebruiksschade vertonen. Indien dit wel het geval is, beroepen wij ons de het algemene rechten en plichten die gelden voor aankopen via een webshop. Dit houdt in dat wij een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten, mocht er sprake zijn gebruikssporen of schade aan het product. ( Door bijvoorbeeld de schoenen gedragen te hebben tijdens een feest of les ). U ontvangt van ons hierover eerst een schrijven. 

Om aan te tonen dat u tijdig een artikel heeft geretourneerd, dient het verzendbewijs goed te bewaren! U kunt uw artikel(en) kosteloos retourneren, tenzij anders overeengekomen. Brijoux zal de retour gezonden artikelen beoordelen en het aankoopbedrag (inclusief de door u voorafbetaalde verzendkosten) binnen 14 dagen aan u restitueren na ontvangst van de retourzending. 

Let op! Zorg ervoor dat u de producten op de juiste manier aan ons retourneert en er géén schade kan ontstaan tijdens het terugsturen van uw artikelen door de vervoerder. Wij verzoeken u om de verpakking van de producten te bewaren en deze te herbruiken voor retour zending om het milieu te sparen. Anders moeten wij ons, indien anders overeengekomen, helaas beroepen op de algemeen geldende regels voor webshops en wij u niet het volledige aankoopbedrag kunnen terugstorten. 

Ruilen van een artikel

Alle producten (exclusief lingerie/bikini's in verband met de Hygiène) mogen worden (om)geruild. Hierbij gelden, mits ongebruikt en onbeschadigd, eerder genoemde voorwaarden. Graag ontvangen wij een e-mail bericht met de producten die u wilt omruilen, inclusief de nieuwe maat en stuurt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug aan Brijoux. Wij beroepen ons ook hier op het retourrecht waarvoor geldt dat de producten geen draagsporen of draagschade vertonen. De door u (vooraf) betaalde verzendkosten, storten wij binnen 14 dagen terug op uw rekening ná ontvangst van het geretourneerde artikel.