Slide thumbnail

PortDance PD813 Nude Vegan

€119,95

Bekijk

Slide thumbnail

PortDance PD804 NET Red Nubuck

€149,95

Bekijk
Slide thumbnail

PortDance PD PIETRO STREET BLUE NOBUCK/WHITE SOLE

€114,95

Bekijk
Slide thumbnail

PortDance PD507 Black Nubuck Stones

€149,95

Bekijk
Slide thumbnail

VFTango 001 Lavender Stardust Black Suede

€119,95

Bekijk

Slide thumbnail

Tangolera A99 Rimini Mirror

€144,95

Bekijk

Over ons

Onze kracht: "Enorme variatie aan dansschoenen in uw maat"
Brijoux is als énige in Nederland officieel merkdealer én importeur van het onovertroffen dansschoenen merk Very Fine Dancesport Shoes uit de Verenigde Staten met haar ongekend uitgebreide assortiment aan dansschoenen voor zowel dames als voor heren. Daarnaast leveren wij ook andere merken Salsa & Latin Ballroom dansschoenen. Zoals het premium merk PortDance met tal van bijzondere en opvallende designs en het bijna onovertroffen comfortabele Italiaanse dansschoenen merk Tangolera Shoes. Een van origine Argentijnse Tango dansschoenen merk die zich heeft toegelegd op ultiem draagcomfort en pijnloze voeten tijdens en na het dansen. Ontwikkeld door de állerbeste Argentijnse Tango dansers met een Italiaans design zoals alleen de Italianen dat kunnen. Een haast onverslaanbare combinatie van kwaliteit, draagcomfort en design.Een mooie afbeelding zegt niet veel over het draagcomfort, support en pasvorm van een goede dansschoen en is erg afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Daarom bieden wij naast het online bestellen óók de mogelijkheid (op afspraak) om onder het genot van een kopje koffie of thee in "huiselijke sfeer" bij ons dansschoenen te komen passen. Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk overzicht heeft in de beschikbare dansschoenen in úw maat en deze direct kunt meenemen wanneer wij deze op voorraad hebben.
De eigenaresse (Brigitte) heeft jarenlang lesgegeven in Salsa voor één van de grootste dansscholen van Nederland Salsaventura en in Los Angeles en zal u adviseren.  

Brijoux biedt ondanks zij een webshop is en geen fysieke danswinkel heeft wel de mogelijkheid op afspraak in huiselijke sfeer dansschoenen te komen passen die het beste bij uw wensen en voorkeuren aansluit. Wij hanteren hiervoor geen vaste openingstijden, maar doen dat in overleg zodat u van ons alle tijd en aandacht krijgt die het verdient en in zijn geheel vrijblijvend.
Vanwege het ongekende uitgebreide assortiment dansschoenen die Brijoux aanbiedt, heeft u de mogelijkheid om dansschoenen die wij direct uit voorraad kunnen leveren te passen en deze direct kunt meenemen. Levertijden kunnen per merk en/of type van elkaar variëren indien deze besteld moeten worden, maar proberen wij altijd de kortst mogelijke levertijden te hanteren. Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp of per e-mail voordat u bij ons wilt langskomen wilt komen. Dit kan ook eventueel ook in de avond uren of in weekend.
Wij hopen u snel een keer te zien!