Filteren op

Prijs

  • € 119,00 - € 149,00

Maat

Kleur

Tangolera

Klik op onderstaande afbeelding voor het complete aanbod van Tangolera dansschoenen.

Tangolera Italian Dance Shoes. 

Het enige échte Argentijnse Tango Dansschoenen merk, ontworpen met Italiaanse passie en verkrijgbaar bij Brijoux.

Dansschoenen van Tangolera zijn ontworpen en gemaakt met Italiaanse passie en exclusief verkrijgbaar bij Brijoux. Het unieke voetbed in alle damesmodellen van Tangolera, maakt dat je danst zónder de voorvoet overmatig te belasten. Dit bevordert de bloedsomloop waardoor pijnlijke voeten tijdens het dansen zoveel mogelijk voorkomen wordt. Bovendien heeft Tangolera in samenwerking met modeprofessionals een zeer smaakvolle collectie samengesteld. 

Voortdurend op zoek naar een combinatie van de meest modieuze, comfortabele, soepele én duurzaamste dansschoenen en laat Tangolera de concurrentie op prijs en kwaliteitverhouding ver achter zich.De ontwerpen variëren van de meest gangbare en klassieke tot originele, creatieve en speelse uitvoeringen. De meeste damesschoenen zijn verkrijgbaar in 2 hakhoogtes: 9 of 7 cm, sommige modellen hebben een hak van 8 cm, terwijl de training schoenen 4 cm hoog zijn.

Prijzen

Dansschoenen van Tangolera kosten tussen 135 en de 150

Noteer het model, uw maat die u gevonden heeft en laat ons per e-mail weten welke dansschoen u wilt. Deze bestellen wij indien wij deze niet op voorraad hebben en sturen deze direct naar u op.

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)